TOP FENCE’S

 

Under 2007 spreds produkten gjord av polyvinylklorid allt mer bland kunder som ville ha hållbara och färgglada staket. Plaststängsel är ett modernt alternativ till metall-, betong- eller meshstaket. Denna produkts fördelar:
  • Det finns ingen anledning att måla med korrosionsskydd material;
  • Lätt att rengöra; exceptionell hållbarhet mot att färgen bleknar på
    grund av speciella stabilisatorer som används i produktionen;
  • Resistens mot UV-strålning och extrem värme förändring;
  • Ett brett utbud av stilar, dekorationer och komponentval;
  • Lätt och snabb montering som inte behöver utföras av proffs.

Varför du ska investera i Top Fence’s produkter?

Målning och rostskydd behövs inte. De är lätta att hålla rena. De har exceptionell hållbarhet mot att förlora färgen på grund av stabiliserande ämnen. Alla våra prudukter är resistanta mot UV-strålning och extrema temperaturer. Vi erbjuder en bred variation av stilar och dekorationer. Det är snabbt och enkelt att använda våra produkter, ingen professionell behövs.

LÄS MER